Mi u timu Orangetree smo ponosni na našu jedinstvenu misiju: predstaviti svijetu bogatstvo talenta i kreativnosti lokalnih brendova iz naše zemlje. Inspirirani ljubavlju prema našim najmlađima, okupljamo najljepše proizvode za bebe i djecu, koje nude domaći dizajneri i proizvođači.

Naša želja za podrškom lokalne zajednice utiće na svaki aspekt našeg poslovanja. Podržavamo mala preduzeća kroz prodaju na web trgovini. Svaki proizvod koji nudimo pažljivo je odabran radi svoje vrhunske kvalitete, sigurnosti i inovativnog dizajna. Od mekih igračaka do trendi odjeće. Od funkcionalnih proizvoda za njegu do šarenih dekoracija za sobe, u našem asortimanu ćete pronaći sve što vaše dijete treba s ljubavlju izrađeno u našoj domovini.

Ponosno ističemo da sa sličnom filozofijom podržavanje zajednice gradimo i naš brend Orangetree, koji nije samo sinonim za izvanredan dizajn i kvalitet, već i za pozitivan društveni uticaj.

Zapošljavajući žene starije od 40 godina, Orangetree nije samo brend – to je pokret koji se zalaže za inkluzivnost i pruža priliku ženama da iskažu svoje talente i vještine. Kroz ovu inspirativnu suradnju, ne samo da stvaramo izuzetne proizvode, već također osnažujemo naše zajednice i promoviramo vrijednosti jednakosti i poštovanja.

Svaki proizvod koji nosi oznaku Orangetree nosi u sebi priču o naporima, strasti i vještinama žena koje su dio našeg brenda. Njihova ljubav prema svom poslu reflektira se u svakom detalju, čineći Orangetree ne samo izborom koji se osjeća dobro kupiti, već i brendom koji pokreće pozitivne promjene u našoj zajednici.

Osim što podržavate lokalnu ekonomiju i održivu proizvodnju, kupovinom u Orangetree web trgovini postajete dio zajednice koja cijeni autentičnost, originalnost i ljubav prema djeci.

Hvala vam što ste dio naše priče. Želimo Vam ugodno iskustvo kupovine!

S ljubavlju, Vaš Orangetree tim